Permanent Installation Op Het Dak, Schieblok Rotterdam, 2016  Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.   Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini Photography: EH (Kyoungtae Kim)

Permanent Installation
Op Het Dak, Schieblok
Rotterdam, 2016

Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.


Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini
Photography: EH (Kyoungtae Kim)

 Permanent Installation Op Het Dak, Schieblok Rotterdam, 2016  Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.   Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini Photography: EH (Kyoungtae Kim)

Permanent Installation
Op Het Dak, Schieblok
Rotterdam, 2016

Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.


Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini
Photography: EH (Kyoungtae Kim)

 Permanent Installation Op Het Dak, Schieblok Rotterdam, 2016  Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.   Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini Photography: EH (Kyoungtae Kim)

Permanent Installation
Op Het Dak, Schieblok
Rotterdam, 2016

Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.


Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini
Photography: EH (Kyoungtae Kim)

 Permanent Installation Op Het Dak, Schieblok Rotterdam, 2016  Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.   Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini Photography: EH (Kyoungtae Kim)

Permanent Installation
Op Het Dak, Schieblok
Rotterdam, 2016

Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.


Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini
Photography: EH (Kyoungtae Kim)

 Permanent Installation Op Het Dak, Schieblok Rotterdam, 2016  Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.   Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini Photography: EH (Kyoungtae Kim)

Permanent Installation
Op Het Dak, Schieblok
Rotterdam, 2016

Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.


Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini
Photography: EH (Kyoungtae Kim)

 Permanent Installation Op Het Dak, Schieblok Rotterdam, 2016  Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.   Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini Photography: EH (Kyoungtae Kim)
 Permanent Installation Op Het Dak, Schieblok Rotterdam, 2016  Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.   Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini Photography: EH (Kyoungtae Kim)
 Permanent Installation Op Het Dak, Schieblok Rotterdam, 2016  Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.   Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini Photography: EH (Kyoungtae Kim)
 Permanent Installation Op Het Dak, Schieblok Rotterdam, 2016  Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.   Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini Photography: EH (Kyoungtae Kim)
 Permanent Installation Op Het Dak, Schieblok Rotterdam, 2016  Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.   Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini Photography: EH (Kyoungtae Kim)

Permanent Installation
Op Het Dak, Schieblok
Rotterdam, 2016

Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.


Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini
Photography: EH (Kyoungtae Kim)

Permanent Installation
Op Het Dak, Schieblok
Rotterdam, 2016

Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.


Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini
Photography: EH (Kyoungtae Kim)

Permanent Installation
Op Het Dak, Schieblok
Rotterdam, 2016

Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.


Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini
Photography: EH (Kyoungtae Kim)

Permanent Installation
Op Het Dak, Schieblok
Rotterdam, 2016

Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.


Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini
Photography: EH (Kyoungtae Kim)

Permanent Installation
Op Het Dak, Schieblok
Rotterdam, 2016

Commissioned by the Rotterdamse Dakendagen this architectural intervention for a Rooftop Restaurant wants to strengthen the relationship with the surrounding roof garden. Instead of a window being the result of leaving away material while building up a wall, this project explores the architecture of wall-opening by distracting material.


Project team: Tomas Dirrix, Alessandra Covini
Photography: EH (Kyoungtae Kim)

show thumbnails