Visitor center Winner Meesterproef 2017 Kempenslandschap / Vlaams Bouwmeester Colonies of Benevolence Wortel (BE), 2018  The unique value of this historical ensemble is it’s interwoven relation with the surrounding trees and fields, part of a carefully designed social landscape. Together it forms a vast tissue of colonnades and rooms. Originally the complex was completely walled, with the farm building being a programmatic thickening of this wall. The project is based on the deduplication of this wall, and the insertion of a public route with a view of the herb garden (outside) and the distillery (inside).  Project team: Tomas Dirrix, Juan Miguel Bienvenido

Visitor center
Winner Meesterproef 2017
Kempenslandschap / Vlaams Bouwmeester
Colonies of Benevolence Wortel (BE), 2018

The unique value of this historical ensemble is it’s interwoven relation with the surrounding trees and fields, part of a carefully designed social landscape. Together it forms a vast tissue of colonnades and rooms. Originally the complex was completely walled, with the farm building being a programmatic thickening of this wall. The project is based on the deduplication of this wall, and the insertion of a public route with a view of the herb garden (outside) and the distillery (inside).

Project team: Tomas Dirrix, Juan Miguel Bienvenido

 Visitor center Winner Meesterproef 2017 Kempenslandschap / Vlaams Bouwmeester Colonies of Benevolence Wortel (BE), 2018  The unique value of this historical ensemble is it’s interwoven relation with the surrounding trees and fields, part of a carefully designed social landscape. Together it forms a vast tissue of colonnades and rooms. Originally the complex was completely walled, with the farm building being a programmatic thickening of this wall. The project is based on the deduplication of this wall, and the insertion of a public route with a view of the herb garden (outside) and the distillery (inside).  Project team: Tomas Dirrix, Juan Miguel Bienvenido

Visitor center
Winner Meesterproef 2017
Kempenslandschap / Vlaams Bouwmeester
Colonies of Benevolence Wortel (BE), 2018

The unique value of this historical ensemble is it’s interwoven relation with the surrounding trees and fields, part of a carefully designed social landscape. Together it forms a vast tissue of colonnades and rooms. Originally the complex was completely walled, with the farm building being a programmatic thickening of this wall. The project is based on the deduplication of this wall, and the insertion of a public route with a view of the herb garden (outside) and the distillery (inside).

Project team: Tomas Dirrix, Juan Miguel Bienvenido

 Visitor center Winner Meesterproef 2017 Kempenslandschap / Vlaams Bouwmeester Colonies of Benevolence Wortel (BE), 2018  The unique value of this historical ensemble is it’s interwoven relation with the surrounding trees and fields, part of a carefully designed social landscape. Together it forms a vast tissue of colonnades and rooms. Originally the complex was completely walled, with the farm building being a programmatic thickening of this wall. The project is based on the deduplication of this wall, and the insertion of a public route with a view of the herb garden (outside) and the distillery (inside).  Project team: Tomas Dirrix, Juan Miguel Bienvenido

Visitor center
Winner Meesterproef 2017
Kempenslandschap / Vlaams Bouwmeester
Colonies of Benevolence Wortel (BE), 2018

The unique value of this historical ensemble is it’s interwoven relation with the surrounding trees and fields, part of a carefully designed social landscape. Together it forms a vast tissue of colonnades and rooms. Originally the complex was completely walled, with the farm building being a programmatic thickening of this wall. The project is based on the deduplication of this wall, and the insertion of a public route with a view of the herb garden (outside) and the distillery (inside).

Project team: Tomas Dirrix, Juan Miguel Bienvenido

 Visitor center Winner Meesterproef 2017 Kempenslandschap / Vlaams Bouwmeester Colonies of Benevolence Wortel (BE), 2018  The unique value of this historical ensemble is it’s interwoven relation with the surrounding trees and fields, part of a carefully designed social landscape. Together it forms a vast tissue of colonnades and rooms. Originally the complex was completely walled, with the farm building being a programmatic thickening of this wall. The project is based on the deduplication of this wall, and the insertion of a public route with a view of the herb garden (outside) and the distillery (inside).  Project team: Tomas Dirrix, Juan Miguel Bienvenido
 Visitor center Winner Meesterproef 2017 Kempenslandschap / Vlaams Bouwmeester Colonies of Benevolence Wortel (BE), 2018  The unique value of this historical ensemble is it’s interwoven relation with the surrounding trees and fields, part of a carefully designed social landscape. Together it forms a vast tissue of colonnades and rooms. Originally the complex was completely walled, with the farm building being a programmatic thickening of this wall. The project is based on the deduplication of this wall, and the insertion of a public route with a view of the herb garden (outside) and the distillery (inside).  Project team: Tomas Dirrix, Juan Miguel Bienvenido
 Visitor center Winner Meesterproef 2017 Kempenslandschap / Vlaams Bouwmeester Colonies of Benevolence Wortel (BE), 2018  The unique value of this historical ensemble is it’s interwoven relation with the surrounding trees and fields, part of a carefully designed social landscape. Together it forms a vast tissue of colonnades and rooms. Originally the complex was completely walled, with the farm building being a programmatic thickening of this wall. The project is based on the deduplication of this wall, and the insertion of a public route with a view of the herb garden (outside) and the distillery (inside).  Project team: Tomas Dirrix, Juan Miguel Bienvenido

Visitor center
Winner Meesterproef 2017
Kempenslandschap / Vlaams Bouwmeester
Colonies of Benevolence Wortel (BE), 2018

The unique value of this historical ensemble is it’s interwoven relation with the surrounding trees and fields, part of a carefully designed social landscape. Together it forms a vast tissue of colonnades and rooms. Originally the complex was completely walled, with the farm building being a programmatic thickening of this wall. The project is based on the deduplication of this wall, and the insertion of a public route with a view of the herb garden (outside) and the distillery (inside).

Project team: Tomas Dirrix, Juan Miguel Bienvenido

Visitor center
Winner Meesterproef 2017
Kempenslandschap / Vlaams Bouwmeester
Colonies of Benevolence Wortel (BE), 2018

The unique value of this historical ensemble is it’s interwoven relation with the surrounding trees and fields, part of a carefully designed social landscape. Together it forms a vast tissue of colonnades and rooms. Originally the complex was completely walled, with the farm building being a programmatic thickening of this wall. The project is based on the deduplication of this wall, and the insertion of a public route with a view of the herb garden (outside) and the distillery (inside).

Project team: Tomas Dirrix, Juan Miguel Bienvenido

Visitor center
Winner Meesterproef 2017
Kempenslandschap / Vlaams Bouwmeester
Colonies of Benevolence Wortel (BE), 2018

The unique value of this historical ensemble is it’s interwoven relation with the surrounding trees and fields, part of a carefully designed social landscape. Together it forms a vast tissue of colonnades and rooms. Originally the complex was completely walled, with the farm building being a programmatic thickening of this wall. The project is based on the deduplication of this wall, and the insertion of a public route with a view of the herb garden (outside) and the distillery (inside).

Project team: Tomas Dirrix, Juan Miguel Bienvenido

show thumbnails